Arçelik Değişim Kampanyası 2015

Yeni Haberler

Arçelik Değişim Kampanyası 2015. Halı Dokumacı Belgin Aslan Röportajı. Güncel beyaz eşya kampanyalarımıza bu sayfadan göz atabilir en uygun beyaz eşya fiyatları ile ilgili detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Evim Evim Guzel Evim Panosundaki Pin
Evim Evim Guzel Evim Panosundaki Pin

Arçelik ve Beko değiştirme kampanyası kapsamında yeni ürünlerinizi 1000 TLye varan indirimlerle satın alabilirsiniz. Güncel beyaz eşya kampanyalarımıza bu sayfadan göz atabilir en uygun beyaz eşya fiyatları ile ilgili detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. Bu alınan sertifika yetkili servise onaylatılmalıdır.

Çamaşır ve Kurutma Makinesi birlikte alımlarına ürünlerin perakende peşin fiyatı üzerinden 700 TL indirim uygulanacaktır.

Sektör lideri olarak Arçelik AŞ tüm faaliyetlerinde enerji verimliliği ve çevre bilincini yaygınlaştırmaya odaklanırken 2014 yılında gerçekleştirilen Büyük Değişim Kampanyası ile piyasadan büyük miktarda eski verimsiz ürün toplanmış ve enerji verimli ürünler ile değişimleri sağlanmıştır. Beklenen Değişim Kampanyası Başladı. Arçelik ve Beko değiştirme kampanyası kapsamında yeni ürünlerinizi 1000 TLye varan indirimlerle satın alabilirsiniz. Arçelik ve Beko bayilerinden gerekli bilgilere ulaşabilen tüketiciler çapraz değişim olanağından yararlanarak eski ürünlerini ihtiyacı olan herhangi başka bir ürünle de.