Avea Tablet Kampanyası 2016

Yeni Haberler

Avea Tablet Kampanyası 2016. Avea bedava internet paketleri 2020 fırsatları özellikle interneti çok kullanmayı sevenlerin yanında. Mobil ev telefonu ve evde internet müşterilerine özel tablet kampanyaları.

Tablet Kampanyalari Kampanya Bulucu
Tablet Kampanyalari Kampanya Bulucu

şık tasarım geniş ekran ve uygun fiyat seçenekleri ile Türk Telekomda. Kampanya kapsamında sunulan fiber ve yalın ADSL tekliflerinden size en uygun olanı şimdi seçin sizin de cep telefonunuza her ay ücretsiz 2GB cepten internet yükleyelim. Kapsam içerisindeki tarifelerde olan ve hat iptal başvurusunda bulunan bireysel ve kurumsal ev telefonu abonelerimize 24 ay boyunca Türk Telekom abonesi olarak kalma koşulu ile ofis kanalından 390 TLye Çağrı Merkezi kanalından ayda sadece 190 TLye Binatone Tablet Kampanyası Sunulacaktır.

Turkcell Superonlinedan Vestel V Tab 7 LITE II Kampanyası.

35 Mbps limitsiz fiber internetin keyfini 9990 TLden başlayan fiyatlarla çıkarın. 6 ay kalma sözünüze ayda 8652 TLden başlayan fiyatlarla tablet ve bilgisayar sahibi olma fırsatı Turkcellde. Turkcell Fibere Giriş Paketi Kampanyası. Turkcell Fiber Süper Paketler Kampanyası.