Banka Güvenlik Görevlisi Alımı 2016

Yeni Haberler

Banka Güvenlik Görevlisi Alımı 2016. 25 Ağustos 2016 admin Banka Personeli 266. SİLAHLI Güvenlik Kimlik kartı sahibi 32 yaşını aşmamış En az 172 cm boyunda İletişim becerisi yüksek Müşteri memnuniyeti odaklı çalışmayı ilke edinmiş Askerlik hizmetini tamamlamış BAY adaylar Tecrübeli veya tecrübesiz.

Iskur Memur Alimi Yapiyor Basvuru Icin Isbasvurusu Org Is Basvurusu Memur
Iskur Memur Alimi Yapiyor Basvuru Icin Isbasvurusu Org Is Basvurusu Memur

Sayfa 1 toplam 73 iş Burada gösterilenler sorgunuzla eşleşen iş ilanlarıdır. 7 Bin Maaş ile personel alımı gerçekleştiriyor Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü en az 7 bin tl maaş ile 2016 veya 2017 KPSS sınav puanı ile personel alımı yapmaktadır. Bu kapsamda 5188 sayılı Kanun ve alt mevzuatı çerçevesindeki kararların tavsiye niteliğinde olması göz önüne alınarak bundan sonraki süreçte banka şubelerindeki güvenlik önlemleri ve şubeye tahsis edilecek güvenlik görevlisi sayısı şubenin büyüklüğü işlem hacmi ve fiziki koşulları ile bulunduğu bölge il özel.

25 Ağustos 2016 admin Banka Personeli 266.

Ziraat Bankası Türkiyenin en öneli kuruluşları arasında gösterilen ve bu önemi yaptığı yatırımlar ile her saniye ispatlayan bir banka. Memur Personel Eleman Alımları - Güncel İş İlanları. Önümüzdeki dönemde birçok banka yeni şubeler açmayı planlıyor. Sayfa 1 toplam 73 iş Burada gösterilenler sorgunuzla eşleşen iş ilanlarıdır.