Bursa Anadolu Liseleri Taban Puanları 2016

Yeni Haberler

Bursa Anadolu Liseleri Taban Puanları 2016. Aşağıdaki Puanlar 2010 Yılı Yerleştirme Sonucunda elde edilmiştir. 2021 LGS hazırlıkları hızla devam ederken en nitelikli Bursa anadolu liseleri ve fen liselerinin kaç puanla öğrenci alacağı merak ediliyor.

Bursa Liseleri Lgs Taban Puanlari Ve Yuzdelik Dilimleri 2021
Bursa Liseleri Lgs Taban Puanlari Ve Yuzdelik Dilimleri 2021

Bursa AnadoluAnadolu ÖğretmenFen lisesiMeslek Liseleri ve diğer Bursa ilinde yer alan bütün liselerin Merkezi Ortak Sınav TEOG puanlarına göre oluşturulmuş 2017 Eylül ayında Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açıklanan taban ve tavan puanları aşağıdadır. Bu makalede 2021 Bursa. 2021 LGS hazırlıkları hızla devam ederken en nitelikli Bursa anadolu liseleri ve fen liselerinin kaç puanla öğrenci alacağı merak ediliyor.

Bursa Liseleri Taban Puanları YEP TEOG Anadolu ve Fen Lisesi Yüzdelik Dilimleri 2016-2017 Bursa ilinde yer alan bütün Anadolu öğretmen liseleri fen liseleri meslek liseleri ve Anadolu liselerinin yüzdelik dilimi ve taban puanları sayfamıza ekledik.

Bursa Liseleri Taban Puanları Yüzdelik Dilimleri 2018 TEOG-MEB. Bursa ili fen ve özel liselerin taban puanlarıBursa ili Anadolu liseleri puanları. 2018 Lise tercihini Bursaya yapacak öğrenciler için aşağıdaki. Yerleştirme sonucunda elde edilmiş olup 2021 LGS ye girip tercih yapacak olan lise adayları bu taban.