Hidiv Kasrı Kahvaltı Fiyatları 2017

Yeni Haberler

Hidiv Kasrı Kahvaltı Fiyatları 2017. 1982 yılında başlayan restorasyon çalışmaları ile birlikte 1984 yılında restoran ve kafe olarak hizmet vermeye başlayan konak bugün. Hem tarihi mekanda düğün yapmanın tadını çıkarabilir hem de kır düğünü yapma hayallerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Florya Sosyal Tesisleri Dugun Fiyatlari 2020 Dugun Dugun Mekanlari Kir Dugunu
Florya Sosyal Tesisleri Dugun Fiyatlari 2020 Dugun Dugun Mekanlari Kir Dugunu

1907 yılında Mısırın son hıdivi Abbas Hilmi Paşa tarafından İtalyan mimar Delfo Seminatiye yaptırılmıştır. Hıdiv Kasrında kafemiz ile hizmet vermeye devam ediyoruz. Bu mekana haftanın her günü 0900 ile 2300 saatleri arasında gitmek mümkündür.

Hidiv Kasrı düğün öncesinde menülerde değişiklik ve tadım yapma imkanı sağlıyor.

Hidiv Kasrı kahvaltı fiyatları hangi gün gittiğinize ve seçeceğiniz kahvaltıya göre değişkenlik göstermektedir. Hidiv Kasrı İstanbulda ziyaret edilebilen kahvaltı yapılabilen ve akşam yemekleri yenebile tarihi bir mekandır. Hidiv Kasrı Beykoz İstanbul Cafe Restaurant İstanbul Gezilmesi Gereken Yerler - 01 Şubat 2017 0 İstanbulun Beykoz ilçesinde Çubuklu sırtlarında bulunan Hidiv Kasrı İstanbulun önemli tarihi yapılarından bir tanesidir. 1907 yılında Mısırın son hıdivi Abbas Hilmi Paşa tarafından İtalyan mimar Delfo Seminatiye yaptırılmıştır.