Iş Bankası Karne Hediyesi 2018

Yeni Haberler

Iş Bankası Karne Hediyesi 2018. İş Bankasının Kamuyu Aydınlatma Platformunda yer alan açıklamasında bankanın 2018e ilişkin beklentilerine yer verildi. İş Bankasından karne hediyesi.

Turkiye Is Bankasi Nin Bu Yilki Karne Hediyesi Siyah Inci Dada Kitap
Turkiye Is Bankasi Nin Bu Yilki Karne Hediyesi Siyah Inci Dada Kitap

Kitaptaki bilgiler oldukça ilginçti bildiklerim de yanlış bildiklerim de hiç bilmediklerim de vardı. İş Bankasından çocuklara karne hediyesi 0 İş Bankasının geleneksel hale getirdiği Karneni Göster Kitabını Al kampanyası bu yıl 8nci kez düzenlenecek. İş Bankası bu yılki karne hediyesi olarak çocuklara Marsa Nasıl Giderim.

İSTANBUL AA - Türkiye İş Bankası Genel Müdürü Adnan Bali 11 yılda 13 milyon kitaba ulaşmış durumdayız.

İş Bankasından çocuklara karne hediyesi Türkiye İş Bankasının 2007-2008 eğitim öğretim yılında başlattığı ülkemizde bugüne kadar yapılan en büyük kitap kampanyalarından. İş Bankasından çocuklara karne hediyesi. İş Bankasından çocuklara karne hediyesi Türkiye İş Bankasının 2007-2008 eğitim öğretim yılında başlattığı ülkemizde bugüne kadar yapılan en büyük kitap kampanyalarından. Aziz Sancar da katıldıTürkiye İş Bankasının 2007-2008 eğitim öğretim yılında başlattığı Karneni Göster Kitabını Al kampanyasının bu yılki kitabı Genel.