Iş Garantili Sertifika Programları 2017

Yeni Haberler

Iş Garantili Sertifika Programları 2017. Boğaziçi Enstitü Uzaktan Eğitim Kurumu bünyesinde sunduğumuz sertifika programlarının çoğu İş Garantili Sertifika Programları kapsamına girmekte. Size özel bir uzmanlık kazandırarak iş hayatınıza 1-0 önde başlamanızı sağlayacak eğitimlerle karşınızdayız.

Bilgisayar Muhasebe Web Tasarim Kursu Bilgisayarli Muhasebe Yazilim Reklamcilik Autocad Excel Kurslari Izmir Web Tasarim Yazilim Muhasebe
Bilgisayar Muhasebe Web Tasarim Kursu Bilgisayarli Muhasebe Yazilim Reklamcilik Autocad Excel Kurslari Izmir Web Tasarim Yazilim Muhasebe

Sertifika sınavını 100 üzerinden en az 60 alarak başarıyla tamamlayan kişilere İş Sağlığı ve Güvenliği Belgesi katılım sertifikası verilmektedir. 100 iş garantili diploma ve sertifika programları hakkında daha detaylı bilgi almak için lütfen ilgili sayfamızı inceleyiniz. Sertifika Programları İş Bulmayı Garantiliyor Sertifika Programları İş Bulmak iş garantili sertifika programları kendi işini kurma fırsatı eğitim programları.

Alacağınız koçluk sertifikaları ile siz de kolayca iş.

20 Gün ve 60 Saat olarak planlanan eğitim serüveni 14 eğitmen ve 9. Eğitim kalitesi IALC Quality English Languages Canada ve ALTO. Spor Beslenmesi Uzmanlık Sertifika Programı ve. Sertifika sınavını 100 üzerinden en az 60 alarak başarıyla tamamlayan kişilere İş Sağlığı ve Güvenliği Belgesi katılım sertifikası verilmektedir.