ışıltılı Saç Modelleri 2016

Yeni Haberler

ışıltılı Saç Modelleri 2016. IŞILTILI SAÇ MODELLERİ. Son yılların en trend saç modelleri arasında ışıltılı saç modelleri ilk sırada gelmekte.

Sac Renkleri Ve Sac Modelleri Panosundaki Pin
Sac Renkleri Ve Sac Modelleri Panosundaki Pin

Saç Modelleri Işıltılı Kahve Saç Renkleri. Kendinize uygun balyaj ve Ombre modellerini arıyorsanız bu kategorimizde bulunan ombre modelleri çok işinize yarayacak. Işıltılı saç rengi denildiğinde akla direk sarı ve tonları geliyorAncak bu yanlış bir bilgi.

Bütün saç renklerine ve saç tiplerine uygulanan bu model bildiğinizin dışın da sadece sarı saçlara uygulanmıyor her saç tipi için uygundur.

Grey Fox düşük pigmentli ahududu-çikolata tonlu ışıltılı fakat simli olmayan bir renkWilderness düşük pigmentli ismine zıt olarak çok munis altın ışıltılı ama simsiz bir bebek pembesi. Saçınızın şuanki renginin iki ton açık rengi aralara atılarak elde edilebilirBu sene ışıltılı. 2016 sezonunun en trend saç renkleri genelde doğal duran ve abartıya kaçmayan tonlardan ve renklerden oluşuyorGeçen sezonlarda trend olan ombre modellerini artık çok daha az görüyoruz. Kendinize uygun balyaj ve Ombre modellerini arıyorsanız bu kategorimizde bulunan ombre modelleri çok işinize yarayacak.