Izmir En Başarılı Ilköğretim Okulları 2015

Yeni Haberler

Izmir En Başarılı Ilköğretim Okulları 2015. Özel Güzelbahçe Piri Reis Okulları İlkokulu. Çalışmadanın en çarpıcı yanı ise listeye devlet okullarının girememesi oldu.

Gurinel Tv Prima Televiziune A Copiilor Din Moldova Like Us On Facebook Https Www Facebook Com Gurineltv Activities Kids Youtube
Gurinel Tv Prima Televiziune A Copiilor Din Moldova Like Us On Facebook Https Www Facebook Com Gurineltv Activities Kids Youtube

ÖZEL MANİSA ÜLKEM İLKÖĞRETİM OKULU. Bir çok velinin yeni açılan bir çok kolejle birlikte kafasının karıştığını bütün kolejlerin vaat ettikleri erken kayıt indirimi bursluluk giriş sınavı derken bir çıkmaza girdiklerini biliyorum. Milli Eğitim Bakanlığının açıkladığı listenin ilk 5 sırasında İzmir Bursa Anlatya Ankara ve İstanbuldaki Özel Bilfen Ortaokulları yer alıyor.

Araştırmanın evrenini 2009-2010 öğretim yılında öğretime devam eden ilköğretim okulları bu okullarda görev yapan.

Bir çok velinin yeni açılan bir çok kolejle birlikte kafasının karıştığını bütün kolejlerin vaat ettikleri erken kayıt indirimi bursluluk giriş sınavı derken bir çıkmaza girdiklerini biliyorum. Fransızca eğitim veriliyor kadro başarılı güvenlik yeterince iyi. Çalışmadanın en çarpıcı yanı ise listeye devlet okullarının girememesi oldu. Çocuğumu İzmirde hangi koleje göndermeliyim.