Karşıyaka çiçek Festivali 2017

Yeni Haberler

Karşıyaka çiçek Festivali 2017. Karşıyaka Çiçek Festivali. Bu sene 18si gerçekleşecek Karşıyaka Çiçek Festivali 24 ve 27 Mayıs tarihlerinde Bostanlı Pazar Yerinde düzenlenecek.

Karsiyaka Cicek Kokacak
Karsiyaka Cicek Kokacak

Karşıyaka Çiçek Festivali Açılış. Bu sene 18si gerçekleşecek Karşıyaka Çiçek Festivali 24 ve 27 Mayıs tarihlerinde Bostanlı Pazar Yerinde düzenlenecek. Üreticilerin sukulentten sardunyaya teraryumdan rengarenk saksılara birçok ürünü sattığı.

Karşıyaka çiçek açtı binler akın etti Karşıyaka Belediyesi tarafından bu yıl 16ncı kez düzenlenen Karşıyaka Çiçek Festivali 4 gün boyunca 30 bin ziyaretçiyi ağırladı.

Bir de o kadar gitmişken çiçek almasaydım daha da ayıp olurdu. Karşıyaka Çiçek Festivali 2020 Ne Zaman Yapılacak İzmirin Karşıyaka ilçesinde düzenlenen geleneksel 19Çiçek Bu site hakkında. Karşıyaka çiçek açtı binler akın etti Karşıyaka Belediyesi tarafından bu yıl 16ncı kez düzenlenen Karşıyaka Çiçek Festivali 4 gün boyunca 30 bin ziyaretçiyi ağırladı. 17 20 Mayıs 2013 tarihleri arasında gerçekleşecek festivalde bir çok ünlü sanatçı da konser verecek.