Kpss Ile Polis Alımı 2016

Yeni Haberler

Kpss Ile Polis Alımı 2016. PAEM ve PMYO alımları hariç yapılan hesaplamalara göre 22. POMEM 10 bin polis alımı KPSS şartı.

Komiser Yardimcisi Alimi 2016 Is Basvurusu Kariyer
Komiser Yardimcisi Alimi 2016 Is Basvurusu Kariyer

Bakan Soylu polis alımı KPSS puanı başta olmak üzere polis alım başvuru şartlarından olan boy ve renk körlüğü konusunda beklenen açıklamayı yaptı. KPSSde Bakanlıkça belirlenecek taban puan veya üzerinde. Polis Akademisi Başkanlığı tarafından yayımlanan alım ilanına göre KPSS en az 60 puan ile kadın erkek 10 bin polis adayı alımı için başvuru yapılabiliyor.

Polis Akademisi Başkanlığına bağlı Polis Meslek Eğitim Merkezlerine lisans mezunu 2015 veya 2016 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavlarının birinden P3 puan türünden en az 6000 ve.

Başvuru yapan adaylar sınavdan geçecek. Haziran ayında açıklama yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Polis Akademisi Başkanlığı nın 25. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu polis alımlarına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. POMEM duyurunda 10 bin polis alımı için ilanın ve diğer detayların 22 HTemmuzda gerçekleşecek olan KPSSnin ardından adaylara duyurulacağına yer verildi.