özel Harekat Polisi Nasıl Olunur 2015

Yeni Haberler

özel Harekat Polisi Nasıl Olunur 2015. Bunun içinde PMYOya katılmanız gerekiyor. İlk olarak 2015 yılın polis meslek eğitim merkezlerine sadece özel harekat branşında yetiştirilmek üzere alımı yapılmıştı.

Pin On Militarian
Pin On Militarian

Özel harekat polisi olmak için ne yapmak gerekir. 2015 yılında yapılan alımlardan sonra ise 2016 yılında bu kez 10000 polis özel harekat alımı yapılacağı duyuruldu. Olağanüstü hal kapsamında çıkarılan 6Sayılı Kanun Hükmünde Kararname.

Önceki yıllarda PÖH olmak için hali hazırda bir polis memuru olmanız veya PMYO da.

Önceki yıllarda PÖH olmak için hali hazırda bir polis memuru olmanız veya PMYO da okuyan bir öğrenci olmanız gerekmekteydi. Özel Harekat Polisi Nasıl Olunur PÖH Başvuru ve Şartları Özel harekat polisi olmak isteyenler için özel harekat polisi başvuru ve şartları merak ediliyor. Daha sonra istisnai durumlar haricinde gönüllü kişilerden seçildikleri için askerliğinizin bitmesine en az 6 ay kala Jandarma Özel Harekat başvurusunu yapmanız gerekmektedir. İlk olarak 2015 yılın polis meslek eğitim merkezlerine sadece özel harekat branşında yetiştirilmek üzere alımı yapılmıştı.