Polis Alımı Lise Mezunu 2016

Yeni Haberler

Polis Alımı Lise Mezunu 2016. 2016 yili polİs meslek yÜksekokulu ÖĞrencİ adayliĞina baŞvurmak İsteyen adaylarda aranan Şartlar a TC. Yaşınız tutuyorsa önlisans ve lisans mezunu olanlarda TYT ile belirlenen taban puanı aldıkları takdirde başvuru yapabilirler.

Memur 25 Adli Kullanicinin Memur Alimi Panosundaki Pin Ilkogretim
Memur 25 Adli Kullanicinin Memur Alimi Panosundaki Pin Ilkogretim

Emniyet Genel Müdürlüğü polis meslek yüksekokullarına 2 bin 700 erkek 300 kadın olmak üzere toplam 3 bin polis memuru adayı öğrenci alımı yapılacağını duyurdu. En az lise mezunu alımı yapılacak. 10000 Lise Mezunu Özel Harekat POMEM Alımı Yapılacak Polis Akademisine bağlı Polis Meslek Eğitim Merkezlerine Özel Harekat polisi yetiştirmek üzere askerliğini yapmış ve 28 yaşından gün almamış olan en az lise veya dengi okul mezunlarından 10000.

Lise mezunu polis adayları 2020 PMYO polis alımı başvurularının ne zaman yapılacağını merak ediyor.

Polis Meslek Yüksekokulları na 2020 yılı polis alımı kadro dağılımı İlan tarihi ve başvuru şartları belli oldu. Emniyet Teşkilatında görev almak üzere 10 bin polis memuru. 2018 yılında okula giriş yapan öğrenciler ise eylül ayı gibi eğitime başlamışlardı. Alınacak adaylar 2 yıllık eğitimlerinin ardından polis memuru olarak mezun olacak.