Polis Bayan Alımı 2016

Yeni Haberler

Polis Bayan Alımı 2016. Bayan Bekçi Olma Şartları 2021 Alım İlanları. 10 bin yeni polis alacağını duyuran Polis Akademisi yeni başvuru şartları.

Memur 25 Adli Kullanicinin Memur Alimi Panosundaki Pin Ilkogretim
Memur 25 Adli Kullanicinin Memur Alimi Panosundaki Pin Ilkogretim

35000 personelin büyük bir kısmı PMYO okullarına alınacaklardır. Polis Akademisi Başkanlığı Güvenlik Bilimleri Fakültesi Güvenlik Bilimleri Enstitüsü Polis Meslek Yüksek Okulları eğitim programları ilgili mevzuatlar öğrenci alım koşulları ve sıkça sorulan sorular. Polis Akademisi 10 bin özel harekat polisi alımı için detayları açıkladı.

Polis Meslek Eğitim Merkezi POMEM 6 ay üzeri eğitim ve 1 ay staj kapsamından oluşan KPSS Lisans p3 puanına göre 65üstü alım yapan okullardır.

Polis Akademisi 10 bin özel harekat polisi alımı için detayları açıkladı. Şöyle bizim kadın polis sayımız avrupa ortalamasına göre düşük. Lise mezunu polis alımı askerlik şartı için koşullar değiştirildi. Alım duyurusu açıklandığında belirtilen tarihler arasında e-devlet şifreniz ile internet üzerinden belirlenen Kadın bekçi alımı 2021 başvuru formu doldurularak başvuru yapabilirsiniz.