Polis Okulu Puanları 2016

Yeni Haberler

Polis Okulu Puanları 2016. Sonuçlara aşağıdaki linke tıklayarak ulaşabilirsiniz. POMEM KPSS puanları ve PMYO TYT puanları kaç ile alım yaptığı detayları haberde sunulmuştur.

Pmyo Taban Puanlari Polislik Basvurusu Ne Zaman Baslayacak Sozcu Gazetesi
Pmyo Taban Puanlari Polislik Basvurusu Ne Zaman Baslayacak Sozcu Gazetesi

2016 Polis Meslek Yüksek Okulu baraj puanı ve başvuru tarihleri açıklandı. Polis Akademisi Resmi sitesinden yapmış olduğu duyuruda Polis Meslek Yüksek Okulu 2016 baraj puanını YGS-1YGS-2 YGS-3 YGS-4 YGS-5 ve YGS-6 en az 27000ham taban puan olarak belirlemiştir. Fakat Polis Meslek Yüksek Okulu başvuruları için 2020 taban puanları henüz açıklanmadı.

Polis olmak isteyen adaylar polislik tercihlerinin başlamasını beklerken 2020 PMYO başvuruları ne zaman taban puanları kaç oldu polislik başvurusu nasıl yapılır ve polislik şartları.

Polis Akademisi tarafından her yıl gerçekleştirilen polis adayı alımı için taban pıanların kaç olduğu merak ediliyor. 11 Temmuz 2016 tarihinde başlayan ve 50 öğrencinin öğrenimini başarıyla tamamladığı 58. Son beş yılda PMYO taban puanları şöyle. TYTden 150 puan yapan ve barajı geçen adaylar Polis Meslek Yüksek Okulu tercihlerini yapabilecek.