Polis Olmak Istiyorum 2018

Yeni Haberler

Polis Olmak Istiyorum 2018. Polis Memuru olarak 30 yaşından gün almamış şartına sahip olmak Komiser Yardımcısı ve Komiser rütbesinde olanlar 30 yaşından gün almamış şartına sahip olmak Daha önceki Temel Özel Harekat Kursundan ilişiği kesilmemiş olanlar Daha önceki Temel Özel Harekat Kursuna katılmaya hak kazandıktan sonra feragat etmemiş olmak. 10 Bin Polis Alınacak 9 09 2018.

Polis Olmak Istiyorum Boyumu Nasil Uzatabilirim
Polis Olmak Istiyorum Boyumu Nasil Uzatabilirim

Polis olmak isteyen lise mezunları PMYO sınavına katılmak için 2020 TYT sınavından en az 260 puan almak zorundadır. POMEM içinse 2 yıllık veya 4 yıllık üniversite mezunu olmanız gerekiyor. Öncelikle Jilet İzinden Bahsetmek İstiyorum.

Polis olmak isteyen adayları bekleyen en zorlu süreç sözlü mülakat sürecidir.

Polis Memuru olarak 30 yaşından gün almamış şartına sahip olmak Komiser Yardımcısı ve Komiser rütbesinde olanlar 30 yaşından gün almamış şartına sahip olmak Daha önceki Temel Özel Harekat Kursundan ilişiği kesilmemiş olanlar Daha önceki Temel Özel Harekat Kursuna katılmaya hak kazandıktan sonra feragat etmemiş olmak. Sözlü mülakattan iyi puan alamayan biri polis olamaz. 17 bini Taksim çevresinde olmak üzere 39 bin polis ve bekçinin görev yapacağı bildirildi. 2018 polis yaş sınırı.