Polise Taltif 2017

Yeni Haberler

Polise Taltif 2017. 20 Haziran 2017 Salı 1911. Polise 2017 de taltif var mı - Mynet Cevaplar Görüşleriniz başkaları için çok değerli Mynet Cevaplar bilgiye ulaşmanın ve paylaşmanın yeni adresidir.

Ford Police Interceptor Sedan And Utility Photo Gallery Police Cars Ford Police Police Truck
Ford Police Interceptor Sedan And Utility Photo Gallery Police Cars Ford Police Police Truck

Mynet Cevaplar bilgiye ulaşmanın ve paylaşmanın yeni adresidir. Sorusu sosyal medyada dolaşan iddialardan sonra polis memuru tarafından merak konusu oldu. Polise Dağıtılan Taltifler Hakkında Suç Duyurusu 20062017 1533 ANTALYAda G-20 zirvesinde görev alan polisler arasında dağıtılan taltiflerde ayrımcılık yapıldığı iddiasıyla darbe girişiminde görev yaptığı Ankarada şehit edilen polis memuru Muhammet Oğuz Kılınçın kendisi gibi polis babası Zeki Kılınç taltiflerde FETÖ parmağı olabileceği iddiasıyla.

Dönemin il emniyet müdürü ile iki emniyet müdür yardımcısı ve üç şube müdüründen.

Öğretmen maaşı polis maaşı ve kariyer meslek olarak bildiğimiz uzman müfettiş denetmen gibi kadroların eline geçen para üzerine kısa bir değerlendirme. 20 Haziran 2017 Salı 1911. Antalya Polise Dağıtılan Taltifler Hakkında Suç Duyurusu 20062017 1911 Antalyada G-20 zirvesinde görev alan polisler arasında dağıtılan taltiflerde ayrımcılık yapıldığı iddiasıyla darbe girişiminde görev yaptığı Ankarada şehit edilen polis memuru Muhammet Oğuz Kılınçın kendisi gibi polis babası Zeki Kılınç taltiflerde FETÖ parmağı olabileceği iddiasıyla. Polislere 5 taltif ödemesi mi yapılacak.