Ptt Kargo Kitap Kampanyası 2018

Yeni Haberler

Ptt Kargo Kitap Kampanyası 2018. Lojistik bankacılık ve posta hizmet sektöründe ağını genişletmeye devam eden PTT kargo ücreti konusunda önemli bir adım atarak pek çok üründe indirime gitti. PTT kargo lojistik hizmetlerinin yanı sıra sosyal sorumluluk alanında da bir çeşit hizmet sağlamaktadır.

Ptt Kargo Dan 14 Subat Indirimi
Ptt Kargo Dan 14 Subat Indirimi

POSTA VE TELGRAF TEŞKİLATI ANONİM ŞİRKETİ Ankara Ptt Başmüdürlüğü Ptt 04062020 Sayı. Fakat PTT Kargo kitap gönderme kampanyasından faydalanırken iki noktaya dikkat edilmesi gerekiyor. Günümüzde PTT Kargo kitap kampanyası sayesinde birçok öğrenci kitaplarını okudukları memlekete veya ilçeye kolaylıkla gönderebilmektedirAynı zamanda uzak yerlerdeki okullara kitap.

PTT kitap kargo hizmeti diğer kargolara oranla çok daha ucuzdur.

1 Kitap Taşıma Kampanyası. PTT Kargo için yazılan PTT Kargo Kitap Kampanyasına İzin Vermeyen Çalışan şikayetini ve yorumlarını okumak ya da PTT Kargo hakkında şikayet yazmak için tıklayın. Fakat PTT Kargo kitap gönderme kampanyasından faydalanırken iki noktaya dikkat edilmesi gerekiyor. PTT Siirt Başmüdürü Abbas Akdeniz AA muhabirine PTT Kargonun bireysel göndericilerin kapsamında kitap bulunan gönderileri için yüzde 50 indirim uyguladığını söyledi.