Ttnet Tablet Kampanyası 2016

Yeni Haberler

Ttnet Tablet Kampanyası 2016. TTNET yeni kampanyası ile ASUS ZenFone 5 A502CG marka akıllı cep telefonunu 24 ay taksit imkanı ile ayda 29 liraya sunuyor. 8246 TL 6 AY İncele.

Turk Telekom Dan Ayda 29 Tl Den Baslayan Fiyatlarla Samsung Galaxy Tablet Ajans Bt Bilisim Iletisim Internet Teknolojileri Haber Ajansi
Turk Telekom Dan Ayda 29 Tl Den Baslayan Fiyatlarla Samsung Galaxy Tablet Ajans Bt Bilisim Iletisim Internet Teknolojileri Haber Ajansi

31 Mart 2015 tarihi itibariyle TTNET abonelerine TTNET ADSL faturası üzerinden 24 ay taksit avantajıyla Casper Via T27 tablet kampanyası satışa sunuluyor. Için lütfen seçiminizi yapın. TC Kimlik Numarası yazılı nüfus cüzdanını ibraz etmek tüzel kişiler için ayrıca vergi numarası ibraz etmek En az 6 altı aydır aynı telefon numarası üzerinden Türk Telekomünikasyon AŞ.

şık tasarım geniş ekran ve uygun fiyat seçenekleri ile Türk Telekomda.

TTNET AŞnin İŞLETMECİ Tabletli İnternet KampanyasıKampanyandan 24 yirmidört aylık Taahhüt Süresi boyunca evde internet abonesi olma taahhüdünde bulunan ve Kampanya yürürlüğe girmeden önceki 3 ay içinde internet hattı bulunmayan ve işbu Taahhütname metninde belirtilen katılım. TTNET Kampanyaları ve Güncel Tüm Fırsatlar 2021. Türk Telekom Müşteri Hizmetleri. Mobil ev telefonu ve evde internet müşterilerine özel tablet kampanyaları.