Vatan Huawei P Smart 2019

Yeni Haberler

Vatan Huawei P Smart 2019. Huawei P Smart 2019 kullanıyorum ve klavyem bir şeyler yazarken kendi kendine kapanıp duruyor. Find local businesses view maps and get driving directions in Google Maps.

Huawei P Smart 2019 Mavi Saphire Blue
Huawei P Smart 2019 Mavi Saphire Blue

Huawei is a leading global provider of information and communications technology ICT infrastructure and smart devices. HUAWEI P smart 2021 5000mAh Large Battery Dakikalar İçinde Şarj Edin 5000 mAh kapasitesindeki pil akıllı AI güç tasarrufu algoritmasıyla iş birliği yaparak 382 saate kadar 4G arama 166 saate kadar çevrimiçi video oynatma ve 12 saate kadar 4G internet deneyimini yaşamanız için sizi hiç zorlanmadan destekler2 Güç. Easy switch from your old phone to a new HUAWEI phone.

HUAWEI P smart 2021 5000mAh Large Battery Dakikalar İçinde Şarj Edin 5000 mAh kapasitesindeki pil akıllı AI güç tasarrufu algoritmasıyla iş birliği yaparak 382 saate kadar 4G arama 166 saate kadar çevrimiçi video oynatma ve 12 saate kadar 4G internet deneyimini yaşamanız için sizi hiç zorlanmadan destekler2 Güç.

Phase Detect Auto-Focus Panorama Hızlı Odaklama HDR Sesli komut Otomatik Odaklama Coğrafi Konum Etiketleme Depth of Field Portre Modu Yapay Zeka AI Nesne Algılama Yapay Zeka AI Sahne Algılama Gülümseme Yakalama ve Zamanlayıcı olmak üzere birçok fonksiyonda çekim yapar. University of Washington Medical Center provides healthcare services. P Smart 2019un birçok kamera fonksiyonu vardır. Phase Detect Auto-Focus Panorama Hızlı Odaklama HDR Sesli komut Otomatik Odaklama Coğrafi Konum Etiketleme Depth of Field Portre Modu Yapay Zeka AI Nesne Algılama Yapay Zeka AI Sahne Algılama Gülümseme Yakalama ve Zamanlayıcı olmak üzere birçok fonksiyonda çekim yapar.