Yalova Pendik Feribot Fiyatları 2016

Yeni Haberler

Yalova Pendik Feribot Fiyatları 2016. İstanbul - Yalova Feribot Seferleri Ücretleri Mesafenin daha uzun olması ve daha modern feribotların kullanılması nedeniyle Yenikapı Yalova arasındaki ücret tarifleri daha pahalıdır. Given the COVID-19 pandemic call ahead to verify hours and remember to practice social distancing.

Ido Kis Tarifesi 2016 Adalar Rehberi
Ido Kis Tarifesi 2016 Adalar Rehberi

İstanbul Balıkesir ve Tekirdağdan feribot gemi ya da deniz otobüsüyle Avşaya gitmek isteyenler için bilet fiyatları belirlendi. Pendik-Yalova ve Yalova-Pendik hattında İDO firması tarafından düzenlenen seferler 4 feribot ile gerçekleşmektedir. Yalova - Pendik feribotu ile geçiş ya.

İstanbul Balıkesir ve Tekirdağdan feribot gemi ya da deniz otobüsüyle Avşaya gitmek isteyenler için bilet fiyatları belirlendi.

3 hat arasında en uygun fiyatlı olan ise Eskihisar-Topçular feribot hattıdır. Bu sefer değişiklik olsun dedim. İlerleyen dönemde ise Pendik - Yalova hızlı feribot hattını açılmasıyla iskelesinin çehresi değişmiştir. 930 pendikyalova feribotu pendik 930 pendik-yalova feribotu pendik bursa pendik feribot pendik ido pendikyalova feribotu pendik ido pendik-yalova feribotu pendik ido pendik yalova feribot iskelesi pendik ido pendik - yalova feribot iskelesi pendik ido pendik terminali doğu pendik.