Yurtdışından Araba Getirmek Vergi Hesaplama 2020

Yeni Haberler

Yurtdışından Araba Getirmek Vergi Hesaplama 2020. Ancak yurt dışından Türkiyeye araç getirmek için bazı şartları yerine getirmeniz gerekiyor. Arkadaşımın dayısı biraz araba manyağı yurt dışından araba getirmek istiyor bende ingilterede olduğum için 1 tane nissan skyline gtr34 alıp getiricem.

Arac Vergi Hesaplama 2020 Arac Vergi Hesaplama Ve Odeme Islemleri Nasil Ve Nereden Yapilir Son Dakika Haberler
Arac Vergi Hesaplama 2020 Arac Vergi Hesaplama Ve Odeme Islemleri Nasil Ve Nereden Yapilir Son Dakika Haberler

Yurt dışından posta veya kargo yolu ile sipariş verdiğinizde ödemeniz gereken gümrük vergisini hesaplamak için aşağıdaki hesaplama aracında istenen bilgileri girdikten sonra hesapla butonuna basınız. Pasaport ve sürücü belgesi fotokopileriyle beraber Çalışma İzni fotokopisi. Türkiye Kamp ve Karavan Derneği üyelerinden deneyimli karavancı SnOĞUZ TOKALAK Motorlu Karavan ve Çekme Karavanlarla ilgili mevzuat.

Pasaport ve sürücü belgesi fotokopileriyle beraber Çalışma İzni fotokopisi.

Halihazırda Türkiye dışında farklı bir ülkede yaşayanlar ile Türkiyede yaşayanlar arasında araba alım ve. Arabaların Türkiyeye kalıcı olarak getirilmesi için vergi ödenmesi gerekmektedir bu yüzden Türkiyeye araba getirmek için vergi araştırması yapmak gerekiyor. Türkiye şartlarına göre yurt dışında arabaların fiyatları oldukça uygun kalıyor. Tabii karşılaşılacak senaryolara göre bu işlemler değişiklik gösterir.